Nyhedsbrev november 2022

Året er ved at gå på hel og vi har kun få uger tilbage af 2022, Arkivet har sidste åbningsdag den 20. december. Vi takker for besøg og afleveringer i årets løb og den stor interesse for vores stand på Byens Plads i sommer. I er stadig meget velkommen til at komme forbi de sidste uger af året.

Julestue på Den gamle Skole er på lørdag den 26. fra 14.00 til 17.00, hvor vi har pyntet op. Desuden har vi traditionen tro en udstilling i Skolestuen, og denne gang har vi valgt at samle de fotoer og luftfotos af gårde i sognet, som vi har fået doneret i årenes løb. De hænger normalt i skolestuen og højt oppe i udstillingen, men nu har vi samlet dem i skolestuen med lidt tekst omkring deres oprindelse, hvor de ligger eller har ligget. I køkkenet er der selvfølgelig ild i komfuret så vi kan holde glög og æbleskiver varme og Georg bager gode råd. Der vil selvfølgelig også være kaffe og småkager. Vi vil hygge omkring de gæster der kommer forbi. Håber at se mange af jer. Husk at skrive i gæstebogen før I går, så vi kan dokumentere overfor kommunen, at vi har mange gæster.

Tilbage til Arkivet. Politikerne lovede os bedre forhold end dem vi har, og det forslag de er kommet med er et hjørne i biblioteket på 2½ kvadratmeter mere end det vi har og to døre mere, så vi vil få dårligere forhold, og vi kan ikke være der. Desuden vil de også have vort fjernarkiv i kælderen flyttet hen under i bibliotekets kælder, hvor der er fugtigt og hvor vi hurtigt vil få problemer med fugt og skadedyr formentlig også skimmel. Vores tilbagemelding er at begge dele i forslaget er uakseptabelt. Hvad der bliver deres næste træk, ved vi endnu ikke. I vil i det nye år blive holdt underrettet om fortsættelsen af flytteprojektet.

Til sidst kan vi oplyse, at generalforsamlingen bliver mandag den 20. februar 2023 i Cafe Bonita. Kl. 19.00. Det vil blive annonceret.

Med det vil vi sige tak for i år, tak for opbakningen, og til dem vi ikke træffer mere i år, et ønske om Glædelig Jul og Godt Nytår.

Mange hilsner

Fra Foreningen og Arkivet