Nyhedsbrev juni 2023

Lokalhistorisk Forening for Grene Sogn:

Vi har nu udflugten til Regan Vest bag os og efter de tilbagemeldinger der er kommet, var det et en god tur. Indtil videre har foreningen ikke flere tiltag i år.

Den gamle Skole.

Her er der stadig åbent den sidste lørdag i måneden, dog ikke i juli og december. Har I på et andet tidspunkt lyst til at komme med familie eller en  gruppe, er I velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning. Det koster kun et navn i gæstebogen.

Lokalhistorisk Arkiv.

Efter at man fandt ud af, at der ikke var råd til at flytte os et andet sted hen, omforandrede vi det lokale vi hele tiden har været i, og vi synes det er blevet godt. Vi har fået blændet et par vinduer af, så der ikke bliver så varmt. Vi har også fået bedre belysning. Desuden kan vi nu bruge alle 4 arbejdspladser også om formiddagen, det kunne vi ikke tidligere på grund af sol indstrålingen.

Vi holder lukket i juli måned, og når vi kommer tilbage til august, vil centret være lukket ned, men da Kulturskolen og vi ikke er omfattet af renoveringen, får vi mulighed for at komme på Arkivet gennem Kulturskolen. Det betyder, at hvis I kommer på besøg, skal I ind af Kulturskolen indgang og så straks gå til højre, så er vi bag den næste dør, der muligvis vil stå åben, når vi er der.

Obs – vigtig tilføjelse: siden Linda udsendte nyhedsbrevet  har vi fået besked på at ombygning er udskudt 10 uger, starter engang i september.

Angående fjernarkivet, ved vi på nuværende tidspunkt kun, at det skal flyttes.

Obs – tilføjelse fra formanden

Vi bliver ikke flyttet til det nye nærdepot før det har vist sig at være fugtfri og egnet til opbevaring af arkivalier. Kommunen finansierer evt. nyindkøb i forbindelse med flytningen og betaler for flytningen.

Rigtig god sommer til alle.

Linda Nielsen

Arkivleder.